Валюха зі «Сватів» дала про себе знати після розмов про таємниче зникнення

Тетяна Кравченко, яка народилася і виросла в Донецьку, відкрито виступила за вторгнення РФ в Україну
фото з відкритих джерел

Зв'язатися з самою артисткою і досі проблематично, але, як виявилося, з нею все гаразд

Вчора ЗМІ написали, що зірка серіалу «Свати» Тетяна Кравченко безвісти зникла. У Санкт-Петербурзі вона мала відіграти виставу «Цвях сезону, або Усі квитки продані», де виконує головну роль. Але на постановку не приїхала, на дзвінки не відповідала.

Режисерам терміново довелося терміново шукати заміну актрисі. Тим часом колеги акторки забили на сполох. Пропонували навіть зламати двері її помешкання в Москві, щоб зрозуміти, чи жива вона. Але згодом від цієї ідеї відмовилися.  

Зв'язатися з самою артисткою і досі проблематично, але, як виявилося, з нею все гаразд. Як пояснили сьогодні пресі у Ленкомі, де служить Кравченко, додзвонитися до неї їм вдалося. «З Тетяною Едуардівною все гаразд, ми з нею на зв'язку. 10 січня вона за графіком грає у виставі «Одруження», а 17 січня вийде на сцену у постановці «Під одним дахом». Щодо інциденту із її зникненням, тут ми жодних коментарів не даємо»,  – сказали у прес-службі театру. Про причини зникнення акторки досі досі невідомо.

Нагадаємо, актриса Тетяна Кравченко, яка народилася і виросла в Донецьку, відкрито виступила за вторгнення РФ в Україну, назвавши нас «державою фашистів». З 2015 року акторці був заборонений в’їзд до України через підтримку незаконної анексії Росією Криму та окупації Донбасу. Тим часом у вересні російська преса «поховала на околиці Москви живцем» серіального чоловіка Кравченко – актора Федора Добронравова.

Читайте також: Рогозін вже шантажує Галкіна, який проскандував «Героям слава»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: