Рогозін вже шантажує Галкіна, який проскандував «Героям слава»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Гуморист Галкін на концерті в Дубаї відповів на привітання української прихильниці

Гумористу Максиму Галкіну, котрий під час виступу в Дубаї підтримав привітання з глядацької зали «Слава Україні», вже прилітає за зухвалість від росіян.

Зокрема російський політик Рогозін, котрий нещодавно був поранений на окупованій росіянами території України, вже схоже очухався та настрочив в соцмережі обурливий допис, в якому нагадав, що батько та брат Максима – кадрові військові.

«Батько Максима Галкіна, Галкін Олександр Олександрович – начальник Головного бронетанкового управління Міноборони СРСР та Росії (1987-1996), генерал-полковник, лауреат Державної премії Росії, депутат Держдуми (1998-2000). Достойна та шанована людина», – написав Рогозін у своєму телеграм-каналі.

Його брата Дмитра екс-глава Роскосмосу назвав «добрим керівником» та повідомив про особисте знайомство з ним. «Брат Дмитро з 2006 року – президент приватної «Військово-промислової компанії», яка є партнером держави у галузі оснащення Збройних сил та інших воєнізованих структур бронетехнікою та її сервісним обслуговуванням, ремонтом та утилізацією озброєння. Знаю його особисто. Гарний керівник, оборонець. Звідки ж ти такий виродок, Максиме?», – надрукував Рогозін.

Нагадаємо, кілька днів тому в тому ж таки Дубаї відбулася новорічна вечірка, де разом із іншими зірками шоу-бізнесу РФ виступав російський співак Валерій Меладзе, який багато років жив в Україні. Глядач із зали підійшов до нього з закликом: «Слава Україні!», на що Меладзе відповів: «Героям слава!». Однак потім злякався і заявив в мікрофон, що він «поза політикою». Повернувшись в Москву, виконавець написав скандальний пост про «близькі народи».

Тим часом відомі українці прокоментували допис Меладзе. Телеведучий Анатолій Анатоліч написав в соцмережі: «Бути Валєрою Меладзе, це називати війну конфліктом, антагонізмом чи навіть спецоперацією. Я, як і Валєра не хочу нікого ненавидіти, просто зневажаю тих, хто є не тим, ким хоче здаватися. Валєра – найсциклівіший  грузин, якого я знаю». А Катя Осадча додала від себе: «Сподіваюся, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальники «танців мотилька» перестануть розповідати, що він за нас і взагалі грузин?» – написала телеведуча на своїй сторінці в соцмережі. Осадча також розповіла, чому артист, котрий регулярно приїздив в Україну з концертами, категорично відмовлявся від інтерв’ю.

Читайте також: Королю Чарльзу ІІІ подобається жартувати, що не він є справжнім батьком принца Гаррі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: