Дружина загиблого режисера монтажу Віктора Онисько: Двічі на нулі – Херсонщина та Донбас

Кіномитець працював над відомими українськими стрічками

На війні загинув відомий український режисер монтажу Віктор Онисько. Про це повідомляється на офіційній сторінці Держкіно у Фейсбук.

У дописі повідомляється, що загиблий працював над такими стрічками, як «Сторожова застава», «Захар Беркут», «Віддана», «Рози. Фільм-Кабаре», серіалом «Кава з кардамоном» і не тільки.  

Повідомлення про смерть кіномитця також підтвердила у соцмережах його дружина Ольга Бірзул. «Ти мав монтувати кіно, але «монтував» військову реальність як ротний. Двічі на нулі – Херсонщина та Донбас. Без жодної можливості на побачення. Ти дуже втомився, але беріг своїх побратимів. Ти переживав за кожну втрату. Ти казав, що на війні немає більших тортур, як повідомляти сім'ї про загиблих. Тепер і я це відчула на собі. Моє серце розривалося, коли твій воїн ридав у слухавку і присягався мені, що не знав кращої людини і командира», – написала дружина режисера.

«Від тебе у мене лишилася тільки 9-річна дівчинка з твоїми сірими очима. Завдяки тобі вона мала фантастичне дитинство з мотоциклами, велосипедами, наметами, лижами, музикою, балканськими горами та берлінськими концертами. І коли я добу захлиналась у потязі від сліз, вона гладила мене по голові і казала, що тато боровся за нашу свободу, ми ніколи про це не забудемо, тато завжди буде в наших думках. Наша з тобою маленька доросла. Одна з тисяч невинних дітей, чиїх батьків вбила клята русня. Боляче. Невимовно боляче. Не маю сил зараз відповідати. Вибачте, друзі», – поділилася Ольга.

Раніше «Главком» писав, що у бою під Бахмутом загинув відомий український режисер Олег Бобало. Він один із найкращих режисерів документальних стрічок. Знімав телевізійні програми та короткометражні фільми.

Читайте також: Колишня дружина Кличка розповіла про свій «рік величезних потрясінь»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: