В Росії оголосили, що безслідно зникла Валюха з серіалу «Свати»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Колега Кравченко запропонував зламати її помешкання, щоб зрозуміти, чи жива вона чи ні

Зірка серіалу «Свати» Тетяна Кравченко безвісти зникла. У Санкт-Петербурзі мала відбутися вистава «Цвях сезону, або Усі квитки продані», де акторка грає головну роль. Але на постановку вона не приїхала, трубку від колег не піднімає. В останній момент артистку замінили на другу акторку – Зою Буряк.

Російська преса припускає, що Кравченко тяжко переживає смерть давнього знайомого – останнього голови Верховної Ради РРФСР Руслана Хасбулатова. Новина про його смерть морально підкосила артистку, і вона вирішила від усіх закритися.

Колега Кравченко Станіслав Садальський запропонував зламати двері її помешкання, щоб зрозуміти, чи жива вона. Від ідеї артиста відмовились. Тим часом Зоя Буряк за годину вивчила всі репліки з вистави, а Кравченко на зв'язок так і не вийшла.

Раніше «Главком» писав, чому Тетяна Кравченко практично не спілкується з колегою по «Сватам» Людмила Артем'євою. Причиною для взаємної ворожості стало образливе інтерв'ю. Актриса Кравченко зізналася, що одного разу публічно негативно висловилася про колегу з серіалу.

«Ну, не склалися в мене стосунки з Людмилою Артем'євою. Намагаюся із нею нечасто спілкуватися.  Зйомки є зйомки, але у звичайному житті ми не подруги. Журналісти подзвонили на мій день народження і давай катувати: «А як у вас стосунки з партнеркою Артем'євою?» Вона чоловік, чи що? А я випила надлишку і всю правду розповіла щодо Людмили! Потім протверезіла... А нічого вже не повернути! Дійшло до Артем'євої моє інтерв'ю. Образилася вона», – каже Кравченко.

Нагадаємо, актриса Тетяна Кравченко, яка народилася і виросла в Донецьку, відкрито виступила за вторгнення РФ в Україну, назвавши нас «державою фашистів». Тим часом у вересні російська преса «поховала на околиці Москви живцем» серіального чоловіка Кравченко – актора Федора Добронравова.

Читайте також: В мережу виклали відео, як путініст Петросян розвалював СРСР 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: