Акторка Віталіна Біблів про родичку з Росії: Каже, що Маріуполь – це постановка

фото з відкритих джерел

Віталіна Біблів каже: : Родичі, які виросли тут, а тепер живуть там, називають мене «нацисткою»

Акторка Віталіна Біблів в інтерв'ю програмі ЖВЛ розповіла, як прожила більше місяця у бомбосховищі під Бучею, а також зізналася, як спілкується із родичами з Росії.

Зірка українських серіалів, Віталіна Біблів, понад місяць провела у підвалі. Cталося так, що коли Київщину окупували росіяни, Віталіна – жителька Бучанського району – опинилася у центрі цієї трагедії. Щоб якось заспокоїти себе, артистка почала записувати на телефон ролики в образі «Баби Наташі», які викладала на своїй сторінці в Інстаграм. Пізніше ці ролики, в яких в тому числі розповідала і про окупантів, побачила хрещениця батька Віталіни, яка живе в Росії. За словами Біблів, жінка категорично відмовилася вірити, що росіяни здатні на такі звірства.

«Її це дуже образило. Вона мені написала довге повідомлення на кштат: «А чому ти не пишеш, що у вас президент наркоман?», «Чому ти не пишеш, що у вас це все театральна постановка у Маріуполі?». Я зрозуміла, що там настільки вже все «промито». Навіть якщо я буду щось пояснювати, витрачати свої нерви.... Я просто написала: «Бажаю, щоб твоя дитина ніколи не знала, що таке рости без матері, без ручок», – згадує артистка.

«Та, що казати: мої родичі, які виросли тут, а тепер живуть там, називають мене «нацисткою». Що роблю? Тепер відправляю всіх за відомим курсом», – додає Біблів.

Раніше «Главком» писав, що в інтерв'ю Біблів розповіла, чому мовчить про війну в Україні її колега з серіалу «Будиночок на щастя» Галина Безрук, яка живе та працює в Москві. Безрук одружена з російським актором, з яким виховує маленьку доньку. Ми щодня на зв'язку. Я не маю морального права про це казати. Ми у добрих стосунках. У неї тут родичі. Ситуація непроста. Знаєте, до багатьох там можуть прийти додому фізичні особи і погрожувати, наприклад, тим, що заберуть дитину. Це якраз її ситуація», – каже Віталіна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: