В Росії оголосили, що зірку серіалу «Свати» поховали на околиці Москви живцем

Федір Добронравов
фото з відкритих джерел

Близькі Добронравова досі не можуть отямитися від шоку

Актор Федір Добронравов прокоментував чутки про те, що був «живцем закопаний на периферії Москви». Він зазначив, що такі «новини» про нього з'являються не вперше.

«На околиці Москви знайшли тіло. Моє тіло! Але ж це люди, які заробляють гроші. Мене скільки вже ховають», – розводить руками артист. Федір Добронравов здивував багатьох користувачів мережі своєю спокійною реакцією на нещодавній галас навколо новин про те, що він був похований ще живим на околиці Москви. Виявилося, що багато хто повірив у правдивість чуток: сини з дружиною актора отримали безліч дзвінків від близьких і тих, хто просто знайомий із творчістю зірки. Однак Добронравов каже, що не здивований, що з'явилася така інформація, адже це траплялося й раніше. «Ну, мене знову поховали. Люди вирішили заробити», – відреагував актор.

Раніше «Главком» писав зірка серіалу «Свати» Федір Добронравов приїзджав до військового шпиталю в Самарі відвідати поранених рашистів. Російська преса радісно рапортувала, що «знаменитого гостя зустрічали з усмішками, неприхованим захопленням та безліччю питань. Федір Добронравов розповів, як проходили зйомки серіалу «Свати», який уже багато років залишається одним із найулюбленіших у росіян. Говорячи про службу, він згадав, як віддавав борг Батьківщині у повітряно-десантних військах».

Федір Добронравов – не перший артист серіалу, який відкрито підтримує війну в Україні. Його серіальна дружина, актриса Тетяна Кравченко, яка народилася і виросла в Донецьку, відкрито виступила за вторгнення РФ в Україну, назвавши Україну «державою фашистів».

Тим часом, у Росії оголосили, що знімають новий сезон «Сватів» без українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: