Українці обурюються, що Руслані дали заспівати на Євробаченні 10 секунд: співачка відповіла

Руслана: Неважливо, на якій ти сцені, головне – це публіка і що тобі є, що сказати
Фото: соцмережі

Співачці Руслані, яка принесла Україні першу перемогу на Євробаченні, не знайшлося місця на сцені в Ліверпулі

У гранд-фіналі Євробачення-2023, який відбувся вихідними, заспівали чимало українських артистів – від Тіни Кароль Калуш до Вєрки Сердючки. На сцені виступили і виконавці, які принесли Україні перемогу в конкурсі – Джамала та гурт Kalush Orchestra. Однак ще однієї переможниці – Руслани – серед них не було.

Нагадаємо, напередодні конкурсу Євробачення Руслана Лижичко публічно заявила, що її не запросили на цьогорічне шоу. «Це дивно, що Kalush Orchestra, Jamala, Verka Serduchka – усі виконують пісні, для всіх робляться номери, тобто повноцінні перфоманси на сцені великого Євробачення відбуваються, а Руслани нема. Вона тільки в одному місці буде показана з масовкою», – зауважив чоловік співачки Олександр Ксенофонтов в коментарі пресі. Згодом цю заяву прокоментували організатори Євробачення, які запевнили, переможницю Євробачення 2004 року Руслану буде включено до програми конкурсу.

Співачку запросили до Ліверпуля, однак дали виступити наживо лише у Евромістечку. На своїй сторінці в соцмережі співачка написала: «Неважливо, на якій ти сцені, головне – це публіка і що тобі є, що сказати».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

В коментарях їй пишуть українці: «Ви неймовірна співачка! Такого виступу, як ваш у свій час, не було ні в кого! І не буде!», «Найбільше очікували побачити ваш виступ у фіналі і були просто в шоці, що ви там не співали! І от питання: чому і як так вийшло? Чому переможницю, яку очікували мільйони, не було на сцені?», «А чого Руслана не виступала? Було безліч учасників з різних країн... А нашої переможниці не було? Все не щиро на цьому конкурсі», «Ваш виступ і перемогу всі памʼятають досі, як щось неймовірне. Я в шоці, що Альоша там співала, а ви ні», «Руслана, в тебе був найкращий виступ за всю історію участі України в Євробаченні. Ти вже легенда. А хто така Марія Яремчук? Якби не її батько, які в неї здобутки?», «Дуже дивно, що першої з трьох переможців не було в Ліверпулі», «Ніколи не пишу коменти, але такого виступу, як Руслани в Туреччині, ще не було».

Читайте також: Ігор Кондратюк розповів, за що Олег Винник подавав на нього до суду

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: