Співай калинку-малинку! Відома співачка «врізала» Таїсії Повалій

Братущик Повалій: Не виконуй те, на що ти вже не маєш права
фото з відкритих джерел

Співачка Інеса Братущик звернулася до колеги, яка продовжує розважати росіян своєю творчістю

Народна артистка України, співачка Інеса Братущик, яка з початком повномаштабного вторгнення знайшла з родиною тимчасовий прихисток за кордоном, розповіла в інтерв'ю «Главкому», як ставиться до колег, які після 24 лютого роблять вигляд, що в світі нічого не змінилося.

«Знаєте, я не маю звички обговорювати колег і стараюся не говорити про них поганого. Але я не можу назвати колегами тих, хто зрадив. Не можу заперечувати, що Тая Повалій – талановита співачка. Як і те, що Бог, українська земля та українська мама їй дали цей співочий дар. Але по сьогоднішній день вона виходить на сцену в Росії та співає «Червону руту». Скажіть, будь ласка, з якими очима? Якщо ти вже відріклася своєї землі, то співай «Калинку-малинку»! Не виконуй те, на що ти вже не маєш права», – каже Інеса.

Також Інеса Братущик розповіла, як ставиться до артистів, які повернулися з Росії додому після 24 лютого – Світлана Лобова, Вера Брежнєва та інші. «А куди вони повернулися? І коли? Коли вже смаженим запахло! У нас війна почалася в якому році? От і все! Можлива скажу дуже різко, але я не вірю перевертням. Не вірю тим, хто до останнього хотів всидіти на двох кріслах. Я таким людям віри не йму, тому що вони вже одного разу зрадили. Вони одумалися? Дай Боже! Життя покаже. Але в мене довіри їм немає. Щоби стати з ними пліч-о-пліч і йти до Перемоги – ні. Це слаба ланка», – каже Інеса Братущик.

Нагадаємо, одна із найвідоміших естрадних пар України – Інеса Братущик та Орест Хома – виїхали з України. Співочий дует, відомий романтичними хітами «Три дороги» і «Кришталеві слова», через вторгнення евакуювався із молодшою дочкою-школяркою за кордон. Урешті родина опинилася у Канаді.

Читайте також: Під час коронації Чарльза III гвардійця на коні понесло в натовп

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: