Скандал на Євробаченні. Співачка Руслана виступить на конкурсі, однак є нюанс

фото з відкритих джерел

Руслана Лижичко принесла Україні першу перемогу на Євробаченні

Співачка, яка свого часу принесла Україні першу перемогу на Євробаченні, все ж таки виступить на конкурсі, але з Києва, а не Ліверпулю.

Таким чином, у Євробаченні цього року будуть залучені всі українські переможці. Про це повідомив креативний продюсер конкурсу від України Герман Ненов, передає Unison.  Крім того, Руслана з'явиться і в Ліверпулі, там вона проведе два сайд-івенти, тобто додаткові активності на майданчиках, що працюють для єврофанів та гостей міста.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от унісон (@unison_ukraine)

Нагадаємо, співачку Руслану Лижичко, яка стала першою переможницею пісенного конкурсу Євробачення від України, не запросили на цьогорічне шоу. «Це дивно, що Kalush Orchestra, Jamala, Verka Serduchka – усі виконують пісні, для всіх робляться номери, тобто повноцінні перфоманси на сцені великого Євробачення відбуваються, а Руслани нема. Вона тільки в одному місці буде показана з масовкою», – зауважив чоловік співачки Олександр Ксенофонтов в коментарі пресі.

Згодом цю заяву прокоментували організатори Євробачення, які запевнили, переможницю Євробачення 2004 року Руслану буде включено до програми конкурсу. Сама співачка це поки що ніяк це не коментувала.

Міжнародний конкурс Євробачення-2023 відбудеться у Ліверпулі від імені України 9 та 11 травня (перший та другий півфінали) та 13 травня (гранд-фінал). 37 країн візьмуть участь у заході. Україну представить гурт TVORCHI з піснею Heart of Steal. Українці виступлять одразу у гранд-фіналі під 19 номером.

Читайте також: Тіна Кароль видалила новий кліп після скандалу з росіянами та зробила заяву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: