У мережі розгорівся скандал через спільне фото Мессі й Роналду

фото з відкритих джерел

ЗМІ вже встигли прозвати знімок «найбільшим футбольним фото в історії футболу»

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду та форвард національної команди Аргентини Ліонель Мессі взяли участь у рекламній фотосесії бренду Louis Vuitton. Знімок, на якому знамениті футболісти зображені під час гри у шахи, з’явився на сторінках обох спортсменів та був схвально сприйнятий шанувальниками футболістів.

Фотографія вже стала найпопулярнішою в соцмережах, набравши загалом 60 млн лайків – майже 25 млн у Мессі, майже 31 млн у Роналду, ще 3,6 млн – в акаунті бренду та 500 тисяч у автора фото, легендарного та найдорожчого фотографа світу Енні Лейбовіц. Це перша спільна рекламна компанія Роналду та Мессі і загалом одна з небагатьох спільних світлин легенд, яких разом можна побачити лише на футбольному полі.

Однак згодом в пресі з’явилося повідомлення, що це фото – монтаж. Видання Times now звернуло увагу на те, що, судячи з ролика, у якому показано найяскравіші моменти фотосесії й короткі інтерв'ю футболістів, видно, що вони брали участь у зйомках у різний час. У публікації наголошують, що спільне фото є результатом поєднання двох різних знімків. Виявляється, навіть Louis Vuitton не вдалося вмовити двох найкращих футболістів сучасності приїхати на зйомки одночасно.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Annie Leibovitz (@annieleibovitz)

До слова, в роботі американської фотографки Енні Лейбовіц вже був подібний випадок. До старту чемпіонату світу-2010 у ПАР бренд замовив їй фотосесію з Пеле, Марадоною та Зіданом, які грають у настільний футбол. Але вже тоді довелося використовувати фотошоп, щоб «вклеїти» Марадону до двох інших, як це зробили зараз із Роналду та Мессі.

Зйомки у 2010-му році проходили у кафе Maravillas у Мадриді. Причому ходили чутки, що переговори з футболістами тривали цілий рік! У результаті, як писали тоді ЗМІ, Пеле та Зізу прибули вчасно, а на Марадону довелося чекати. Прочекавши дві години, вирішили знімати без нього, після чого роз'їхалися. Дієго Армандо прибув за дев'ять годин, і в результаті його довелося вписувати у фото за допомогою програми.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: