Машину з акторкою Деніз Річардс та її чоловіком розстріляли на вулиці Лос-Анджелеса

Деніз Річардс їхала на зйомки до студії на автомобілі, за кермом якого перебував її чоловік
фото з відкритих джерел

Деніз прокоментувала те, що сталося, зазначивши, що це була найстрашніша ситуація в її житті

Голлівудська акторка Деніз Річардс та її чоловік Аарон Файперс потрапили під обстріл на вулиці Лос-Анджелеса. Про це повідомляє видання TMZ.

Деніз Річардс їхала на зйомки до студії Popsicle на автомобілі, за кермом якого перебував її чоловік Аарон Пайперс. Файперс не відразу зміг знайти місце для паркування, і це вивело водія в машині за ними. За словами очевидців, він затято лаявся на пару, стверджуючи, що його підрізали. Чоловік актриси пропустив скандаліста, опустив скло і вибачився.

Але це не заспокоїло бунтівника: він продовжив кричати, а в якийсь момент дістав пістолет і кілька разів вистрілив у авто Річардс та Файперса. Свідки повідомляють, що після цього чоловік втік. Хтось побачив кульовий отвір на капоті і зателефонував до служби 911.

За словами інсайдерів TMZ, Деніз прибула на знімальний майданчик, ридаючи від страху. Актриса була настільки шокована, що попросила охорону супроводжувати їх із чоловіком додому. Деніз прокоментувала те, що сталося, зазначивши, що це була найстрашніша ситуація в її житті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: