Рідкісна світлина. Мессі та Роналду зіграли в шахи на валізах

Спортсмени позували культовому фотографу Енні Лейбовіц
фото з відкритих джерел

Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду разом знялися в рекламі бренду LouisVuitton

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду та форвард національної команди Аргентини Ліонель Мессі взяли участь у рекламній фотосесії бренду Louis Vuitton.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Louis Vuitton (@louisvuitton)

Багаторазові володарі «Золотого м'яча» прорекламували знамениті валізи, зігравши на одній із них шахову партію. «Перемога – це стан душі», – говорить підпис до фото.

Обидва футболісти одночасно виклали спільну фотографію у власні Instagram. На ній зображено, як легенди грають у шахи на продукції компанії, яку вони рекламують. Зазначимо, що Роналду опублікував фото і на Twitter, а от аргентинець не зареєстрований у цій соцмережі.  Неймовірно, але вже через годину обидва пости зібрали понад 20 мільйонів лайків. Цікаво, що за кількістю лайків Роналду випередив Мессі приблизно на 1,5 мільйона.

Спортсмени позували культовому фотографу Енні Лейбовіц. Це перша спільна рекламна компанія Роналду та Мессі і загалом одна з небагатьох спільних світлин легенд, яких разом можна побачити лише на футбольному полі. Найближчими днями спортсмени зустрінуться під час Чемпіонату світу у Катарі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: