Відома акторка РФ заявила, що кожна російська мати повинна готувати дитину до війни

Будіна заявила, що кожна мати зобов'язана підготувати своє дитя на забій до війни
фото з відкритих джерел

Ура-патріотка закликає російських жінок готувати своїх дитей на забій до війни

Відома російська акторка Ольга Будіна в інтерв’ю пропагандистському ютуб-каналу «Емпатія Манучі» заявила, що задача кожної мами «зробити все, що підготовити свою дитину до війни».

Ура-патріотка закликає російських жінок «не сидіти біля телевізора, а спонукати дітей освоювати війському підготовку». Мовляв, нехай йдуть вчитися стріляти.

«Зірка російських серіалів заявила, що мати зобов'язана підготувати своє дитя на забій до війни, – коментують почуте на телеграм-каналі Pravda Gerashchenko. – Пам'ятаєте «Таежный роман»? Отож актриса Ольга Будина вважає, що діти ще зі шкільних років повинні вчитися стріляти і бути фізично підготовленими. Все заради того, щоб потім піти на війну. Цікаво, а свого єдиного сина ця пропагандистка вже відправила на фронт? Який великий контраст: українські матері зі сльозами на очах проводжають своїх синів до армії, а російські з радістю віддають на смерть. Все заради Путіна».

Тим часом, Будіна в тому ж інтерв’ю заявила, що зовсім не проти мобілізації 18-річного сина: «Мій син мене у всьому підтримує, у нас із ним немає різночитань. Ми пройшли у цьому сенсі великий шлях. Багато розмовляли, обговорювали. Сьогодні завдання мам – зробити все можливе, щоб підготувати свою дитину. Син знає, якщо йому прийде повістка, він вирушить до військкомату».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: