Акторка Саліванчук роздяглася та заявила, що йде вчитися новій професії, бо кіна не буде

Саліванчук: Перед вами студентка-акторка Інституту післядипломної роботи, факультет – сімейна психологія
фото з відкритих джерел

Зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» Анна Саліванчук повідомила, що в 37 років сіла за парту

Акторка Ганна Саліванчук на своїй сторінці в Інстаграм повідомила шанувальникам, що в 37 років сіла за парту. Зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» та дружина продюсера «Кварталу 95» Олександра Божка буде освоювати професію психолога. Пост в Інстаграм акторка проілюструвала своїми знімками, на одному з яких зображена топлес, прикриваючи груди руками.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

«Перед вами студентка-акторка Інституту післядипломної роботи, факультет – сімейна психологія, – написала Саліванчук в соцмережі. – Так, я здала іспит! Абсолютно сама: без допомоги, без списування. Прохідний бал був 100, я набрала 106, це значить на 53 питання відповіла вірно. Якщо чесно, так перенервувала, думала вже, що не здам».

«Пам’ятайте ніколи не пізно вчитись , і ніхто ніколи вас не навчить тільки ви самі можете навчитись! – додала акторка. – І зараз найкращий час для навчання! Кіно ніхто не знімає. Використайте цей час з користю, не сидіть дома плачучи, що не має світла, води. Якщо є де жити, то і при свічках можна читати».

Раніше Аня відверто зізнавалася в інтерв’ю, через якийсь час після повномасштабного вторгнення відчула, що не справляється з апатією: «Я встаю, а в мене сил уже немає. Мені ні звідки брати енергію. Я вже не витримувала, не справлялася з собою. У мене страшна апатія почалася, нічого не хочу. Щодня відбувається якийсь жах, і ти просто не можеш». Актриса звернулася до психолога. Психотерапія настільки добре допомагає Саліванчук, що вона задумалася здобути психологічну освіту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: