Ніби бомжі. Мілі Куніс та Ештону Катчеру прилетіло за прогулянку в «бабусиних» кофтинах

фото з відкритих джерел

Подружжя прогулялося вулицею в кардиганах, які не оцінили шанувальники акторів

Відомих голлівудських акторів Ештона Катчера та Мілу Куніс, яка народилася в українських Чернівцях, зловили папараці, коли ті прогулювалися лос-анджелеськими вулицями. Змімки потрапили в мережу та наробили галасу серед прихильників акторів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @holliwood_news

«Затишні Міла Куніс та Ештон Катчер в однакових кардиганах гуляють Лос-Анджелесом», - так підписували фото журналісти, які розміщали їх на шпальтах своїх видань. Однак шанувальники родини не згодні: «Ештон вже не той», «Ніби бомжі», «Ештон останніми роками став погано виглядати. Дивно», «З Демі Мур він був красень, зараз щось зовсім здав», «Все-таки, шик мужику надає потрібна жінка».

Раніше «Главком» писав, що Міла Куніс шокувала шанувальників несподіваним зізнанням про своїх дітей. «Я ніколи не думала, що зможу так жити, що не закриватимуся у ванній, – каже акторка. – Але це все наші діти (у подружжя двоє дітей – семирічна Уайєт та п'ятирічний Димитрій). Вони і двох секунд не дають побути наодинці. Зачинені двері їх не зупиняють. Вони відразу починають тарабанити в них. Спочатку я лаялася, мене це виводило з себе. Потім Ештон сказав: «Та ну його! Просто не закривайся!» Я спробувала, і полегшало. І ми в нашій сім'ї вирішили, що будь-які природні функції тіла, організму є стандартною нормою. У цьому немає нічого такого».

Також Міла Куніс розплакалася в ефірі, розповідаючи, як її дочка сприйняла те, що має українське коріння. Відео стало вірусним у мережі.

В березні Міла Куніс із чоловіком-актором Ештоном Кутчером записали відеозвернення на підтримку українців. Знаменитості заявили, що збирають 30 мільйонів доларів на гуманітарну підтримку України, а самі пожертвують 3 мільйони доларів. Президент України Володимир Зеленський особисто подякував парі за внесок у перемогу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: