Тіна Кароль показала, як святкувала з сином його день народження

фото з відкритих джерел

Співачка приїхала у Велику Британію, щоб побачитися з сином, якому виповнилося 14 років

Співачка Тіна Кароль, яка перебуває з благодійним туром у Європі, приїхала у Велику Британію, щоб привітати з днем народження сина, який там навчається. Після смерті чоловіка виконавиця сама виховує Веніаміна, якому виповнилося 14 років.   

У своєму телеграм-каналі Кароль опублікувала знімки з сином. Фото були зроблені під час святкування дня народження. «Брат і сестра», – коротко прокоментувала фотографії Кароль.

Веніамін навчається в елітному навчальному закладі у Лондоні. За чутками, за навчання сина співачка платить близько мільйона гривень на рік. Відомо, що хлопчик грає на фортепіано та барабанах, а також захоплюється фехтуванням та регбі. Проживає в українській родині.

Кілька тижнів тому Тіна Кароль із Веніаміном відвідала штаб-квартиру Організації Об'єднаних Націй в Нью-Йорку. Світлинами артистка теж ділилася в Telegram. Тоді ж артистка натякнула, ким бачить сина у майбутньому. Вона мріє, щоб Веніамін долучився до встановлення миру в Україні та світі. «Все, що в житті трапляється – це зв'язок. Ця зала – колиска важливих рішень для світу та миру. Нехай тобі, сину, вистачить сил та мудрості бути корисним миру, Україні та світу! Можливо цей мікрофон буде гучніший, ніж мій. Я б була щаслива», – написала Тіна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: