Міла Куніс розплакалась в ефірі, розповідаючи, як її дочка сприйняла те, що має українське коріння

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Американська акторка, яка народилася в Чернівцях, розповіла про щемливу розмову з донькою

Відома американська акторка Міла Куніс, яка народилася в Чернівцях, розплакалася, коли в одному з телеінтервю розповідала, як її 8-річна донька Вайатт Ізабель Катчер цікавилася темою війни в Україні. Відео стало вірусним у мережі.

«Моя дочка каже: «В Україні зараз війна?» Я говорю: «Так». «А хіба ти не з України?» Я говорю: «Так». «То я наполовину українка?» Я кажу «так». Вона: «Так!». Була така горда, це був такий момент. У мене прямо сльози навертаються», –  розповіла Куніс, витираючи мокрі очі.

Раніше «Главком» писав, що в березні Міла Куніс із чоловіком-актором Ештоном Кутчером записали відеозвернення на підтримку українців. Знаменитості заявили, що збирають 30 мільйонів доларів на гуманітарну підтримку України, а самі пожертвують 3 мільйони доларів. Президент України Володимир Зеленський особисто подякував парі за внесок у перемогу.

«Ештон Кутчер і Міла Куніс, яка народилася в Чернівцях, одними з перших відгукнулися на наше горе і вже зібрали $35 млн на допомогу біженцям з України. Вражений, наскільки глибоко вони у темі та як серйозно налаштовані. Справжній зразок для наслідування», – наголосив він. Володимир Зеленський та зіркове подружжя Карчер та Куніс – знайомі особисто. У вересні 2019 року актори приїжджали до Києва на 16-ту щорічну зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES).

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: