Любителю Путіна з Херсона Сергію Полуніну скасували концерти в Італії

фото з відкритих джерел

Виступи не відбудуться через скарги глядачів

Міланський театр «Арчімбольді» вирішив скасувати виступи відомого балетного артиста Сергія Полуніна, який народився та виріс у Херсоні, але захоплюється агресивною політикою Путіна.  

Російська преса бідкається, що рішення скасувати концерти є «соціальною відповідальністю», коли в умовах війни неможливе проведення запланованих вистав. Однак насправді приїзд балеруна в Мілан не відбудеться через його підтримку війни в Україні. За словами директора театру Джанмаріо Лонгоні, адміністрація «Арчімбольді» регулярно отримувала листи від незадоволених глядачів з вимогою скасувати виступи Полуніна, відомого своїми прокремлівськими поглядами.

Раніше «Главком» писав, що затятий путініст Полунін після відходу російських військ з його рідного Херсона забрав до себе в Росію бабусю.

Полунін, колишній громадянин України, отримав російське громадянство в 2018 році. «Росія для мене завжди була і є добром, я дуже щасливий стати громадянином Росії і прийняти позицію проти злих та безсовісних людей, які створюють революції в Україні, Грузії та інших країнах», – написав він, коментуючи новий паспорт, і розповів, що висловлює підтримку президенту Росії Володимиру Путіну, за яким танцівник «бачить правду». Полунін має кілька татуювань із зображенням Путіна. Артист з юності був солістом Королівського балету в Лондоні, згодом переїхав до Росії. Зараз він є директором Севастопольського театру опери та балету, який наразі не має будівлі та постійної трупи.

Тим часом, в тій самій Італії скасували концерт піаністки з Києва, котра теж прославляє Путіна.

Читайте також: Знаменитого гвалтівника затримали дякуючи його листуванню з Гретою Тунберг

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: