«Квартал-95» зняв пародію на відомого артиста, який втік з України (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Українці викладають свої версії, про кого йде мова у відео

На офіційній сторінці студії «Квартал-95» з’явилося відео, яке зняли для чергового випуску проекту «Ліги сміху». Актори висміяли псевдопатріотичних артистів, які втекли з України з початком російської агресії.

«Дуже відомий артист, який виїхав з України 22 лютого і досі не повернувся, вирішив записати патріотичний хіт», – представив ведучий роботу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Студія "Квартал 95" (@kvartal95official)

Один з акторів, котрий зіграв співака, на тлі розкішних пальм читає реп з листочка: «Боже-боже, як же нам всім тяжко! Як болить душа за Україну. Я розумію, як усім нам важко». Затягнувшись кальяном, продовжує далі: «Ми переможемо, бо ми єдині. Я заглядаю кожну хвилину в карту тривог, по-іншому не мог. Я хочу повернутись, дуже хочу, но не можу, бо мене потом не випустять». Починає креслити в листочку: «Це нада переписать». Продовжує: «Я повернусь, повернусь десь на тиждень, щоб успіть сходить на всі передачі та з Патроном фотку зафігачить. Потом вернусь сюда, ну, за граніцу, бо ми єдині – ми українці».

Далі артист з напарником-іноземцем виконують приспів, після якого виконавець робить висновок, що він створив хіт та планує своєму товаришу організувати «світове турне» на сто концертів, на яких збере гроші на «три повербанка».

В комментарях підписники гадають, про кого йде мова у відео ролику. Один з варіантів такий: «Знаємо ми цього «артиста» – «А котрий, а то я не зрозуміла?» – «Потап». «В точку! Мабуть Потап і Настя напишуть ще пару патріотичних!», «Точно Потапа протягнули з Настею», «Треба було взяти трек з пісні «як ти не крути, але ми не пара, не пара». Були і інші варіанти «Ханумак 100%!», «Схоже на Яму, але можу помилятися».

Раніше «Главком» писав, що Олена Кравець відверто зізналася, чому більше не виступає з «Кварталом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: