Балерун та любитель Путіна Сергій Полунін вивіз бабусю з рідного Херсона до Росії

Полунін має кілька татуювань із зображенням Путіна
фото з відкритих джерел

Полунін, колишній громадянин України, отримав російське громадянство в 2018 році

Танцюрист Сергій Полунін – у минулому соліст Королівського балету в Лондоні, а нині затятий путініст, після відходу російських військ з його Херсона забрав до себе свою бабусю.

«Вона приїхала в Росію з Херсона. Щоправда, поки добиралася, загубилася в Туреччині в аеропорту аж на 24 години. І мені довелося терміново летіти туди й шукати її. Усе обійшлося, знайшлася», – розповів Полунін російській пресі.

«На Заході дуже на мене сподівалися. Я ж народився там, в Україні, – продовжив Полунін. – Дуже серйозні люди хотіли мною займатися. Вони мені сказали: «Зроби вибір. Розв'яжи нам руки». А я по совісті, не через вигоду кажу їм: «Я за Росію». Тому що вірю у Володимира Володимировича, у правильність його дій. Тому знову і знову стаю на бік Росії. Сподіваюся, потихеньку все зміниться. Ось у Новосибірську нещодавно провели концерт. Усі виручені кошти будуть спрямовані на підтримку російської армії».

Полунін, колишній громадянин України, отримав російське громадянство в 2018 році. «Росія для мене завжди була і є добром, я дуже щасливий стати громадянином Росії і прийняти позицію проти злих та безсовісних людей, які створюють революції в Україні, Грузії та інших країнах», – написав він, коментуючи новий паспорт, і розповів, що висловлює підтримку президенту Росії Володимиру Путіну, за яким танцівник «бачить правду». Полунін має кілька татуювань із зображенням Путіна. Артист з юності був солістом Королівського балету в Лондоні, згодом переїхав до Росії. Зараз він є директором Севастопольського театру опери та балету, який наразі не має будівлі та постійної трупи.

Раніше «Главком» писав, що Сергій Полунін розридався: Росія вставила йому «ніж у спину».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: