Знаменитого гвалтівника затримали завдяки його листуванню з Гретою Тунберг

Грета Тунберг вже прокоментувала арешт Тейта у Твіттері
фото з відкритих джерел

Вичислити Ендрю Тейта вдалося через його переписку з екоактивісткою

Скандального бізнес-коуча, екс-кікбоксера та інтернет-знаменитість Ендрю Тейта затримали в Румунії за підозрою у торгівлі людьми, згвалтуваннях та створенні ОЗУ. Його вирахували через суперечку в мережі з 19-річною екоактивісткою Гретою Тунберг. Про це повідомляє видання Mirror.

Блогера, який відомий своїми женоненависницькими висловлюваннями, підозрюють у торгівлі людьми, згвалтуваннях та створенні організованого злочинного угруповання, яке використовує жінок у порноіндустрії. Разом із ним також затримано його брата Трістана та двох інших підозрюваних. Вони перебували під слідством із квітня цього року. Раніше прокуратура Румунії заявила, що шість жінок піддавалися сексуальній експлуатації з боку Тейта та його знайомих.

Вичислити його вдалося через рішення відповісти Греті Тунберг. Тейт опублікував у твіттері насмішливий пост, в якому попросив у 19-річної екоактивістки Грети Тунберг адресу електронної пошти, щоб показати їй свою колекцію автомобілів та ті «величезні вихлопи» в атмосферу, які вони виробляють.

«Привіт, Грета Тунберг. У мене 33 машини. У мого Bugatti w16 8.0L система Quad Turbo. У двох моїх Ferrari 812 Competizione 6,5-літрові двигуни v12. Це тільки початок. Будь ласка, напиши адресу електронної пошти, щоб я міг відправити повний список моєї колекції автомобілів та дані про їх величезні викиди», – написав він.

Екоактивістка відповіла Ендрю Тейту із сарказмом. Тунберг попросила надіслати відповідь на адресу [email protected], яку буквально можна перекласти як «енергія маленького члена, займися чимось цікавішим». У відповідь Тейт записав двохвилинний відеозвернення, завдяки якому поліція змогла вичислити його місцезнаходження: під час запису йому принесли піцу, і правоохоронці вирахували номер замовлення і, відповідно, адресу. Тепер Тейту та його спільникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Грета Тунберг вже прокоментувала арешт Тейта у Твіттері: «Ось що буває, коли ви не переробляєте коробки від піци». Після цього інциденту у мережі з'явилося багато мемів про цю історію.

Читайте також: Лідера Aerosmith Стівена Тайлера звинуватили в збоченні неповнолітньої

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: