Ольга Сумська змінила професію: Вже й забула, що я артистка

Виявляється, що в Європі Ольга Сумська навіть має кіноагента
фото з відкритих джерел

На початку війни акторка виїжджала за кордон, однак повернулася в Київ

Акторка Ольга Сумська розповіла, як змінилося її життя за час війни та зізналася, чому відмовилася залишатися за кордоном і працювати в європейському кіно.  Акторка зізнається: не вважає, що сьогодні її професія на часі, тому віддає перевагу іншій роботі.

«Чесно кажучи, я вже й забула, що я артистка. Зараз я волонтер. Сьогодні це почесне звання кожного з нас. Нині все в моєму житті наповнене темою допомоги українцям і нашим військовим», – поділилася Ольга Сумська в інтерв’ю ведучим програми «Ранок Вдома» на телеканалі «Дом».

На початку війни акторка виїжджала за кордон. Виявляється, що в Європі Ольга Сумська навіть має кіноагента, але артистка не змогла залишатися осторонь і прийняла рішення повернутись.

«Це було так давно, що я вже й забула. Я не могла там сидіти, бо зрозуміла, що ми потрібні тут. Я дивуюсь, як люди знаходять себе в інших країнах, особливо професійно. Мої колеги, які знімається в кіно в Польщі, десь в Європі, знають мови. Це класно, але я знаю українську та польську. Максимум, що можу – вивчити роль польською. Але я розумію, що більше користі принесу в Україні», – коментує кінозірка.

«Коли спілкуєшся з постраждалими українцями, з переселенцями, то переживаєш розпач. Хочеться подарувати надію нашим неймовірним, незламним українцям. Під час концертів, ти плачеш разом з ними й намагаєшся дати надію на те, що ми переможемо, що всі повернуться додому. Вчора на концерті до мене підійшов хлопчик з Бахмуту, запитав чи він зможе повернутися. Я розплакалася, обняла його і запевнила, що все буде добре. Інакше й бути не може», – розповіла Сумська.

Читайте також: Злата Огневич припустила, наскільки доречно святкувати нині Новий рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: