Співачка Kola в короткому зухвалому відео влучно показала українців: 24 лютого і нині

Ролик починається із фрази: Я не знаю, чи виживу
фото з відкритих джерел

Виконавиця зізналася, що, як і багато інших українських артистів, свого часу виступала в Росії

Співачка та авторка пісень Kola на своїй сторінці в Інстаграм розмістила коротке відео, в якому показала стан українців 24 лютого та нині.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KOLA - ЧиРазом🇺🇦 (@kola__official)

Ролик починається із фрази: «Я не знаю, чи виживу, у мене нирка болить, мені погано». Однак через якусь якусь миттівість камера показує вже іншу людину: стомлену, але впеснену і зухвалу. Kola зайшла в море із пластиковим стільцем, на який впевнено сіла, незважаючи на хвилі, які били її тіло. «Доброго вечора, ми з України!» – так закінчується відео.

«Пишаюсь кожним Українцем! Ми – Родина! Пишаюсь президентом, ЗСУ, волонтерами, медиками – кожним! Бо всі ми вистояли! І стоїмо! І переможемо! Разом – ми сила! Я пам’ятаю свій стан у перші 24 години… були лиш сльози та паніка, ну а потім ми всі великою хвилею зібралися і боремося!» – прокоментувала відео Kola.

Раніше «Главком» писав, що виконавиця відверто зізналася, що, як і багато інших українських артистів, свого часу виступала в Росії. «Колись я виступала на «Новій хвилі» в Сочі, – каже співачка. – Це просто дно… Там всі співають під «плюс», там всі з себе роблять не тих, ким вони є». Якби відмотати час назад, Kola запевнила, що більше б туди ні за що не поїхала: «Це позор. Я взагалі не можу слухати ці пісні. Скажіть, будь ласка, чому рашистські вонючі треки досі з'являються в Top 100: Ukraine?»

Також Kola розповіла, як змінилось ставлення українських колег до неї, коли її пісні та творчість стали популярними: «Зі мною почали вітатися, помічати. Тіна Кароль мене підтримала. Вона ніколи раніше не викладала моїх пісень. Я постійно просила. Але ніколи… Я все розумію. Це нормально. Тобі треба кимось стати і написати щось гідне, щоб тебе почали постити. Це треба заслуговувати. Не можна постити постійно всіх».

Читайте також: В Італії скасували концерт колишньої киянки-піаністки, котра прославляє Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: