Кремлівська пропаганда підключила Кіркорова до атаки на президента Зеленського    

Раніше Кіркоров співав такі дифирамби Зеленському, що позаздрили б самі затяті пропагандисти, які підносять до небес Путіна
фото з відкритих джерел

Народний артист України Кіркоров обізвав президента України зомбі

 Російський виконавець Філіп Кіркоров, котрий підтримує путінську політику агресії, в інтерв’ю російській пресі поділився «спогадами» в дусі кремлівських методичок про Володимира Зеленського.

Із засіків силіконових мізків кремлівський блазень витягнув фрагменти, які навряд чи мали місце в реальному житті. Принаймні так, як описує ура-патріот Кіркоров. Зокрема, він каже, що артист Зеленський дуже хотів пробитися на російське телебачення. І, мовляв, саме Кіркоров допоміг йому в цьому, запропонувавши стати співведучим у його програмі «Фактор А» на телеканалі «Росія». Путініст також «згадав», що майбутній президент півроку жив у нього безкоштовно у квартирі в Москві, бо «не мав можливості знімати окреме житло».

Остання зустріч Кіркорова та Зеленського, за словами ура-патріота відбулася у 2015 році в Майамі. Кіркоров бідкається, що не впізнав колишнього товариша: «Те, що з ним зараз відбувається, для мене є повне одкровення. Я його не впізнаю. Це інша людина. Абсолютний зомбі, який нічого не бачить і не чує».

Тим часом раніше Кіркоров співав такі дифирамби Зеленському, що позаздрили б самі затяті пропагандисти, які підносять до небес Путіна. Зокрема на це звертала увагу телеведуча Маша Єфросиніна: «А в очі Філіпу я б глянула при нагоді. Все ніяк не можу зрозуміти, як всі ці люди живуть із собою в злагоді протягом нападу їх країни на Україну, яку вони всі називали своїм другим домом! Мені чисто по-людськи цікаво! Ну не може ж так відбити пам'ять фізіологічно. Не вилізав з Києва. Які дифірамби співав Зеленському при всіх нагодах публічно, та не соромлячись просив, щоб йому виписали роль в черговій частині фільму «Любов у великому місті». Як зізнавався у коханні зі сцени шанувальникам та постійно натякав, що мріє про звання народного... І таке я можу про кожного з цих п#здюків зі списку санкцій розповісти, бо працювали з ними десятки років! Що ж, бл#ть, за нелюди вони всі стали? Як вони на себе дивляться в дзеркало!? Як дивляться в очі своїх дітей?».

Нагадаємо, в січні стало відомо, що на Кіркорова накладені українські санкції. Співака так зачепила новина, що він настрочив в Інстаграм відповідь, не підбираючи розділові знаки. Закручений і місцями зовсім незрозумілий допис Кіркорова зводиться до одного: в усьому винен Захід. Пізніше Кіркоров, який так затято таврує Захід, засвітився в Америці. Російська преса припустила, що путініст скористався болгарським паспортом, в якому правила написання імен не збігаються з транскрипцією з бази американських прикордонників. «Є один варіант зробити це: по болгарському, а не російському паспорту, там інша транскрипція імені, не така, яка в у базі прикордонників», – написали телеграм-канали.

Раніше «Главком» писав, що російська пропагандистка, яка клялася, що «постаріє в Росії», засвітилася в США, де має майно на мільйони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: