Симоньяна Маргарин та Філічпок Кіркоров. Гуморист «Кварталу» записав пародію на Гіркіна

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Від пародиста дісталося Симоньян та Кіркорову в колготках

Гуморист «Кварталу» Юрій Великий зняв чергову пародію на реалії сьогодення, цього разу на Ігоря Гіркіна, якого він називає Ігорем Нудиловичем Гнілкіним. 

«На «диванного експерта» Гіркіна у Росії написали донос. І вимагали перевірити його щодо дискредитації росармії. Дивно, що тільки зараз. Адже до цього він «ніколи» собі такого не дозволяв. Але, Ігорьович не здається, і завжди знайде що відповісти всім тим, хто хоче зазіхнути на його «експертну думку», – йдеться в анонсі до гумористичної роботи.  

Крім Гіркіна Юрій Великий пройшовся по відомій російській пропагандистці Маргариті Симоньян (в пародії називає її Симоньяна Маргарин) та Євгену Пригожину, який закликає «закінчити спецоперацію, бо всіх цілей досягли». «А нагадайте, яка у нас була ціль? – каже Гіркін голосом Великого. – Якщо об#срунькатися на весь світ, то ми навіть перевиконали план. Сотні тисяч наших солдат землефікували. У мене виникає питання: може легше когось одного муміфікувати?».

«Далі у мене питання з приводу парадів Перемоги, яких, як виявилося, не буде. В принципі логічно: немає перемоги – немає параду. До речі, ходу безмертного полку теж скасували, але тут я бачу лише плюс: хоча б цього року портрети дідів не валятимуться у баках для сміття. І повертаючись до дискредитації нашої доблесної армії, хочу сказати, що притягнути до відповідальності треба насамперед Кіркорова, який, за його словами, задля збереження миру збираєтьс піти у колготках на передову. Це що за російський Колготир? Навіть боюся припустити, який у нього буде позивний. Філічпок чи Болгарський Перчик?», – додає Великий в образі Гіркіна.

Читайте також: Дружина відомого українського музиканта засвітилася на Московському кінофестивалі

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: