Галкін у США висміяв Кіркорова: Відправте Філіпа у прозорих колготках на фронт

Пугачова з колишнім та теперішнім
фото з відкритих джерел

Пародист згадав радянську телеведучу Ангеліну Вовк, яка «готова йти на фронт разом із Хрюшею та Стєпашкою»

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з Росії та публічно засуджує російську агресію, нині гастролює містами США. У мережу потрапило відео з його концерту, який відбувся у Клівленді. Під час виступу Галкін посміявся із колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова.

«Ангеліна Вовк сказала, що готова йти на фронт разом із Хрюшею та Стєпашкою, – розповів на концерті Галкін. – Хоча на її місці я взяв би Філю. Мені здається, якщо Філіп у прозорих колготках з'явиться на фронті – перемир'я на кілька днів забезпечене».

Судячи з оплесків у залі, ні в кого не залишилося сумніву, про кого говорить артист.

Пародист на концерті в Клівленді також нагадав про рок-гурти, які минулого року поставили на паузу свою гастрольну діяльність у Росії. «Мені прикро, що заборонено таких гідних артистів, як ДДТ, Машина часу, Акваріум. І найжахливіше – що це групи, які були заборонені і 30 років тому», – заявив артист.

«Я копнув ще глибше – і з'ясував, що так само 100 років тому скасовували Федора Івановича Шаляпіна, – зазначив комік. – Він 1922 року виїхав із Російської народної республіки і гастролював у всьому світі. Коли стало відомо, що збір із одного з концертів він віддав дітям емігрантів – його звинуватили у тому, що він спонсорує білу гвардію та позбавили його звання народного артиста. І тоді творчі люди, які залишились у країні, проклинали його. Уявляєте – за 100 років нічого не змінилося».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: