Другий паспорт. Стало відомо, як Кіркорову вдалося прошмигнути до США

Кіркоров з українкою Анною Асті
фото з відкритих джерел

Артиста було помічено з українською співачкою Анною Асті, яка продовжує працювати в Росії

Російського ура-патріота Філіпа Кіркорова помітили в США. Тепер усі гадають: як він зумів прошмигнути? Раніше стало відомо, що на путініста можуть накласти нові санкції, через що він не зможе відвідувати інші країни.

Російська преса припускає, що Кіркоров скористався болгарським паспортом, в якому правила написання імен не збігаються з транскрипцією з бази американських прикордонників. «Є один варіант зробити це: по болгарському, а не російському паспорту, там інша транскрипція імені, не така, яка в у базі прикордонників», – пишуть телеграм-канали.

Кіркорова, який відпочивав у місцевому ресторані азіатської кухні, примітили в Майямі. Також артиста було помічено з українською співачкою Анною Асті, яка продовжує жити та працювати в Росії та мовчати про війну. Сам співак не коментує свої американські пригоди і посилено мовчить про те, як він взагалі проникнув до Сполучених Штатів.

Одна версія, навіщо вокаліст туди взагалі приїхав, є нерухомість, яка зараз оцінюється в 10 млн. доларів. Знаходиться «будиночок» у престижному районі Lagorce Drive. Колись актив коштував артисту майже 5 млн. доларів. Записано житло на самого співака, як повідомляють ріелтори, і на його тітку – Марі Кіркорову. За відсутності господарів за житлом наглядають бразильські заробітчани – подружня пара.

В грудні 2022 року з'явилася петиція, в якій активісти Нью-Йорка вимагали від американського уряду заборони на в'їзд російській зірці до Штатів. Таку скаргу прохачі направили до Мін'юсту та Мінфіну, і розмістили в Інтернеті – для збору підписів. Ті ж активісти припускають, що Бедросович тому й поспішив у США: а раптом майно заберуть?

Щодо ризику стати невиїзним з Америки, то адвокат співака Олександр Добровинський каже: санкції – це не тюремне ув'язнення. А тому Кіркоров зможе покинути Штати, а ось його активи – ні.

Читайте також: Олена Кравець зізналася, що наважилася на втечу з Києва: реакція її чоловіка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: