Єфросиніна нагадала, які дифірамби публічно співав Кіркоров Зеленському

Путініст Кіркоров робить вигляд, що все, що робить кремлівська влада, правильно
фото з відкритих джерел

Маша Єфросиніна згадала, як Кіркоров постійно натякав, що мріє про звання народного

Телеведуча та волонтер Маша Єфросиніна припустила, чому російські артисти затято підтримують криваву війну в Україні. Журналістка вважає, що так путіністи намагаються не зійти з розуму і виправдати своє рабське мислення.

«Тому що, якщо вони визнають відкрито весь пизд#ць, частиною якого вони є, то їм залишиться тільки публічно вздьорнутись. Так працює психіка рабів – щоб не зійти з розуму, потрібно перекласти відповідальність за свою причетність до злочинів на інших. Знайти виправдання своїй провині, зробивши винними жертв. Інакше цим кіркоровокудрявцевим фізично кабзда», – написала Єфросиніна на своїй сторінці в Інстаграм.

Також телеведуча звернула особливу увагу на Кіркорова: «А в очі Філіпу я б глянула при нагоді. Все ніяк не можу зрозуміти, як всі ці люди живуть із собою в злагоді протягом нападу їх країни на Україну, яку вони всі називали своїм другим домом! Мені чисто по-людськи цікаво! Ну не може ж так відбити пам'ять фізіологічно. Як він обожнював Україну. Не вилізав з Києва. Які дифірамби співав Зеленському при всіх нагодах публічно, та не соромлячись просив, щоб йому виписали роль в черговій частині фільму «Любов у великому місті». Як зізнавався у коханні зі сцени шанувальникам та постійно натякав, що мріє про звання народного... І таке я можу про кожного з цих п#здюків зі списку санкцій розповісти, бо працювали з ними десятки років! Що ж, бл#ть, за нелюди вони всі стали? Як вони на себе дивляться в дзеркало!? Як дивляться в очі своїх дітей?».

Раніше «Главком» писав, що Кіркоров написав Зеленському листа у дусі путінських методичок.

Читайте також: Путіністу Міхалкову стало гірше: площа ураження легких збільшилася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: