Головний телелікар Росії втікла до США, де має майно на мільйони

Телеведуча має особняк вартістю понад шість з половиною мільйонів доларів, що розташований у передмісті Нью-Йорка
фото з відкритих джерел

Олена Малишева раніше стверджувала, що ніколи не залишить Росію

До мережі потрапив ролик, у якому жінка, схожа на телеведучу Олену Малишеву, яку називають головним телелікарем в Росії, йде пішохідним переходом на одній із центральних вулиць Нью-Йорка. Малишева раніше стверджувала, що ніколи не залишить Росію. Вона веде одну з програм на самому пропагандистському російському телеканалі.

На відео телеведуча тримає в руках кілька портпледів із одягом та сумку. Схоже, телелікар не підозрювала, що її знімають на камеру. В Америці мешкають сини та внуки телеведучої. Також медик має свою нерухомість. Про це стало відомо кілька років тому з гучного розслідування Олексія Навального, яке мало назву «Золотий палац нашого улюбленого лікаря».

Особняк вартістю понад шість з половиною мільйонів доларів, що розташований у передмісті Нью-Йорка на одному гектарі землі. Окрім того, Олена придбала дві квартири для дітей площею приблизно 110 квадратних метрів – майно оцінюється у 10 мільйонів доларів. «Я – росіянка з ніг до голови. Я людина, яка народилася і постаріє тут, тому що я все тут люблю і всіх!» – тим часом переконувала Малишева в інтерв’ю росіян.

Раніше «Главком» писав, що рідний брат зірки російського серіалу «Вороніни» вбив та розчленував в США двох друзів.  

Читайте також: Молода дружина Павлика показала розкішний палац у Дніпрі, який у них забрали за борги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: