Кіркоров написав Зеленському листа в традиціях путінських методичок

Співака так зачепило, що він настрочив відповідь, не підбираючи розділові знаки
фото з відкритих джерел

Ура-патріот образився на внесення свого прізвища в список українських санкцій

Російський виконавець Філіп Кіркоров, котрий підтримує путінську політику агресії, виклав в соцмережу ображений допис після того, як дізнався, що потрапив у список артистів, на яких накладено українські санкції.

Співака так зачепила новина, що він настрочив в Інстаграм відповідь, не підбираючи розділові знаки. Закручений і місцями зовсім незрозумілий допис Кіркорова зводиться до одного: в усьому винен Захід, який Зеленському «через океан надсилає сценарій»: «Звісно, цінності культури під українським протекторатом давно винищуються у західноукраїнських країнах, які як діти слухаються звуків флейти Гамельського пацюка. На жаль, це явище cancel culture, як із твору Королівства кривих дзеркал, спотворює реальність і подібно до скасування Салмана Рушді, аж до смертних санкцій на братських територіях його батьківщини, вихваляється на заході. Мій старий товариш і партнер зі знімального майданчика надто сильно увійшов у роль, і той сценарій, який йому надсилають через океан, веде і його самого, і країну, яку йому довірили, до попелища, мені дуже шкода і його, і близьких мені людей з України, на жаль, фанатичні люди, які захопили пропагандистські та новинні повістки, не дають людям почути своїх родичів, друзів та інші альтернативні думки та новини. А поки мені пощастило, заборонили лише мої пісні».

Далі Кіркоров спробував недолуго пожартувати, назвавши Зеленского «зайкою». Судячи з монологу, путініст щосили намагається зобразити на публіку радість, однак в нього виходить тільки злитися. Внутрішні страждання Кіркорова зрозумілі. Українські санкції для путінських артистів – це лише початок, слідом, як правило, приходять європейські та американські.

«Слід розуміти подальшу механіку процесу. Санкційні комісії Європи та США, як правило, просто «змальовують» українські списки, довіряючи знанням українців у нюансах шоу-бізнесу, який обслуговує та розважає тероризм, – пише у своєму телеграм-каналі журналіст Олександр Невзоров. – Найсмішніше, що пекельний млин санкцій зупинити вже неможливо. Усі ці білани-галустяни-кіркорови в цивілізований світ, ніколи (як мінімум 10 років), допущені вже не будуть, закордонне майно конфіскують, а гроші із західних рахунків передадуть ЗСУ».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення персональних санкцій щодо 119 росіян та українців. До списку увійшли багато діячів культури та шоубізнесу – Кіркоров, Галустян, Лазарєв, Бадоєва, Білан, Долина, Мілявська, Петросян, Аллегрова, Міхалков та інші герої пропагандистського російського фронту. 

Раніше «Главком» писав, як відреагувала на українські санкції колишня українка Лоліта Мілявська. Колишня українка записала відео, в якому спробувала зобразити подив з приводу почутого про санкції.

Читайте також: Путіністка Лариса Доліна, яка оскандалилася через танці з онукою, влаштувала істерику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: