Кіркоров відреагував на жарт Галкіна про появу на фронті «у прозорих колготках»

В такому образі Кіркоров вийшов на сцена під час одного з виступів, після чого народився жарт Галкіна
фото з відкритих джерел

Ура-патріот Кіркоров бреше, що його «нічим не злякаєш»

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує кремлівську агресію, відповів на жарт Галкіна про появу на фронті «у прозорих колготках».

Нагадаємо, російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з Росії та публічно засуджує війну в Україні, на концерті у Клівленді посміявся із колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова. Галкін заявив зі сцени, що якщо Філіп у прозорих колготках опиниться на фронті, то перемир'я на кілька днів забезпечене. «Особливо, якщо в руках буде голова Скабеєвої», – додав гуморист.

Скабєєва обурено відповіла артисту, згодом на допомогу колезі по пропагандистському цеху прибігла Симоньян. Потім підтягнувся і Соловйов: «Голова Скабєєвої тобі, мр#зота кін#ена, значить... У мене питання до генерала армії, керівника слідчого комітету. Я вважаю, що склад кримінального правопорушення очевидний. Викликати потрібно людину, судити і конфіскувати заодно все його майно».

Кіркоров в ефірі програми «Ти не повіриш!» на пропагандистському НТВ на диво спокійно відреагував на слова Галкіна. «Заради збереження світу, якщо це врятує чиєсь життя, то піду і в колготках на передове. Мене нічим не злякаєш», – заявив ура-патріот. За словами Кіркорова, він готовий вирушити на фронт у будь-якому вигляді, якщо виникне потреба. До слова, так зараз кажуть всі артисти, які підтримують російську агресію, однак ніхто з них не спішить воювати.

Читайте також: Камалія, яка заявила про розлучення з чоловіком-мільярдером, виклала знімки, де вони знову разом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: