Скабєєва в припадку накинулася на Галкіна: їй на підмогу прибігла Симоньян

Скабєєва чомусь образилася на Галкіна
фото з відкритих джерел

Під час виступу в США гуморист зачепив дошкульним жартом пропагандистку Скабєєву

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з Росії та публічно засуджує агресію РФ, нині гастролює містами США. У мережу потрапило відео з його концерту, який відбувся у Клівленді. Під час виступу Галкін посміявся із колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова, а заразом зачепив пропагандистку Скабєєву.

Телеведучий згадав зі сцени про Ангеліну Вовк, ведучу радянської телепрограми «Спокойной ночи, малыши»: «Ангеліна Вовк сказала, що вона готова йти на фронт разом з Хрюшею і Степашкою. На її місці я б взяв Філю. Мені здається, якщо Філіп в прозорих колготках з'явиться на фронті, перемир'я на кілька днів забезпечено. А якщо йому ще в руки дати голову Скабєєвої, це буде схоже на бренд Versace, то буде приголомшливо», – заявив Галкін.

Судячи з оплесків у залі, жарт глядачам зайшов. А от Скабєєва чомусь образилася: «Правда ж смішно? Який душевний та нешкідливий хлопчик. Голова Скабєєвої у Кіркорова в руках. Ахаха. Ви навіщо такому чудовому гумористу влаштували камінг-аут? Навіщо розповіли, що Галкін гей? Брехунчики. Галкін – не гей. Він формений пед#раст. Убл#док. Звичайна гнида, як каже Лукашенко».

Її вирішила підтримати подружка по пропагандистському цеху Маргарита Симоньян та написала в соцмережі: «Дорога Ольго, бути можна діловою людиною і думати про красу нігтів. З цієї, пушкінської точки зору, можна бути геєм і молодцем, а можна бути геєм і гнидою. Галкін – і гей, і гнида. Екзистенційної суперечності тут немає».

Читайте також: Продюсер Полякової відповів на заяву Боднарчука, що співачка «паразитує на поганому смаку українців»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: