Соловйов вимагає від генералів притягти Максима Галкіна до Росії та судити

Соловйов про Галкіна: Потрібно його переслідувати, де б він не був
фото з відкритих джерел

Під час виступу в США гуморист зачепив дошкульним жартом пропагандистку Скабєєву

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з Росії та публічно засуджує агресію РФ, нині гастролює містами США. Нещодавно в мережу потрапило відео з його концерту, який відбувся у Клівленді. Під час виступу Галкін посміявся із колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова, а заразом зачепив пропагандистку Скабєєву. Та розгнівано відповіла артисту, згодом на допомогу колезі по пропагандистському цеху прибігла Симоньян. От тепер підтягнувся і Соловйов.

Нагадаємо, телеведучий згадав зі сцени про Ангеліну Вовк, ведучу радянської телепрограми «Спокойной ночи, малыши». «Ангеліна Вовк сказала, що вона готова йти на фронт разом з Хрюшею і Степашкою. На її місці я б взяв Філю. Мені здається, якщо Філіп в прозорих колготках з'явиться на фронті, перемир'я на кілька днів забезпечено. А якщо йому ще в руки дати голову Скабєєвої, це буде схоже на бренд Versace, то буде приголомшливо», – заявив Галкін.

«Голова Скабєєвої тобі, мр#зота кін#ена, значить... У мене питання до генерала армії, керівника слідчого комітету. Я вважаю, що склад кримінального правопорушення очевидний. Викликати потрібно людину, судити і конфіскувати заодно все його майно, – визвірився Соловйов. – Я завжди знав, що є люди, а є гниди. Я вважаю абсолютною гнидою Макса Галкіна... Є вирази, за які потрібно бити морду. Я вважаю, що потрібно порушити кримінальну справу проти цієї тварі. Потрібно його переслідувати, де б він не був».

Раніше «Главком» писав, що Галкін жорстко висміяв путіністку Доліну та інших т.з. артистів, які підтримують кремлівську агресію.

Читайте також: Скандал на СТБ. Канал покаже серіал, де російського актора видаватимуть за українського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: