Колишній коханий Тіни Кароль отримав російське громадянство та співає у Москві

З Тіною Кароль Туриченко зустрічався з 2006 до 2007 року
фото з відкритих джерел

Ексодесит Кирило Туриченко мовчить про війну в Україні

Телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєту ютуб-каналі розповів, що екскоханий Тіни Кароль отримав громадянство РФ. Колишній одесит та соліст російського гурту «Іванушки-International»  Кирило Туриченко будує сольну кар'єру в Росії і мовчить про повномасштабне вторгнення.

«Ми були дуже добре знайомі. Нещодавно я подумав, де Кирило і чим він займається. Виявляється, зараз Туриченко продовжує співати в групі «Іванушки-International», а ще будує сольну кар'єру. Де? Правильно! Там. Один з наших спільних знайомих розповів, що Туриченко навіть змінив громадянство на російське, але поки офіційного підтвердження цьому немає», – поділився Дьомін.

Туриченко починав свій шлях у творчості в Одесі, а згодом переїхав до Києва. У 2011 році брав участь у реаліті-шоу телеканалу ICTV «Останній герой», в якому дійшов до фіналу проєкту. Згодом, в 2012 році, став учасником вокального шоу «Голос країни». Через рік Туриченко подався будувати музичну карʼєру до Росії. З Тіною Кароль вони зустрічалися з 2006 до 2007 року. За словами Дьоміна, Туриченко нещодавно заявив, що скоро збирається відгуляти весілля зі своєю давньою знайомою. Таку заяву співак зробив перед камерами на одній з російських вечірок. 

Читайте також: Влад Яма знайшов дивне виправдання своїм гулькам на вечірці з російським душком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: