Камалія, яка заявила про розлучення з чоловіком-мільярдером, виклала знімки, де вони знову разом

Камалія і раніше публічно зізнавалася, що свариться з дочкою чоловіка від першого шлюбу
фото з відкритих джерел

Співачка натякнула на возз’єднання з чоловіком

Співачка Камалія, яка нещодавно публічно заявила, що розлучається з чоловіком, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, у Великдень на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото разом із ним та дочками.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

  

«Світло завжди перемагає темряву! Правда завжди перемагає брехню! Христос воскрес! Воістину воскрес!», – підписала співачка знімки.

Шанувальники виконавиці пишуть їй в коментарях: «Не розлучайтеся, пройдіть важкий період і знайдіть рішення», «Сподіваюся, що ваше розлучення це лише якесь непорозуміння», «Дай бог, щоб це була брехня». 

«Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами», – написала кілька днів тому Камалія на своїй сторінці в соцмережі. Артистка зізналася, що вони з чоловіком намагалися врятувати шлюб, проте їм це не вдалося. Вони більше не разом як партнери, але залишаються батьками для своїх дочок – Мірабелли і Арабелли.

Також Камалія у програмі ЖВЛ розповіла про конфлікт із дочкою свого чоловіка від попередніх стосунків. За словами виконавиці, великої війни цей конфлікт посилила ще більше, а чоловік Камалії вирішив стати на бік доньки. До слова, співачка і раніше публічно зізнавалася, що свариться з дочкою чоловіка від першого шлюбу. «Мені нелегко, скажімо так. З Арманом легко, а дочкою Захура – ​​ні. Намагаємось не перетинатися. Я постійно дивлюся українські новини та часто висловлююся щодо росіян, і її це ображає, бо її мама – росіянка, і в нас така є «війна» між нами», – розповіла Камалія, яка якийсь час перебувала з родиною в Лондоні, де мешкають старші діти її чоловіка.

Читайте також: Популярний блогер розкрив страшний діагноз Олега Винника

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: