Хто пожив з Аллою, переходять на мужиків. Кіркоров шокував гучною заявою

Шанувальники пишуть про Кіркорова: Вирішив вибісити всіх і звалити за кордон?
фото з відкритих джерел

Рашист Кіркоров просить залишити «бабуся Пугачову» в спокої

Рашист Кіркоров не втомлюється шокувати скандальними витівками. Співак то ображає колег по цеху, то бігає по сцені в прозорій білизні, то б'є підлеглих, а тепер зробив резонансну заяву про особисте життя, яке викликало жваве обговорення в мережі.

«Всіх хвилює, з ким я сплю, з ким живу. З ким хочу, з тим сплю, з ким хочу, з тим і живу. Повірте мені, я маю дуже великий спектр різноманітності моїх партнерів і тих людей, з ким я, скажімо так, періодично пов'язую своє життя. Головне, щоби мені було добре. А потім ми розберемося. В мене одне життя. І живу я на своє задоволення», – цитує заяву ура-патріота російська «Експрес-газета».

Шанувальники співака вирішили, що Кіркоров наважився на камінг-аут. Чутки про його нетрадиційну сексуальну орієнтацію ходять уже давно. Вокаліст використав у своїй промові слово «партнери», як це зазвичай роблять представники ЛГБТ-спільноти.

«Всі, хто пожив з Аллою, переходять на мужиків?», «Я не розумію його відкритої борзоти. Він або злетів з котушок остаточно, або нового піарника найняв», «А мені радісно, ​​нарешті заговорив про це», «Тільки ось Філя не переживе, коли остаточно зрозуміє, що за великим рахунком усім пофіг», «Якось озлобився він останнім часом, раніше він був смішнішим, іронічнішим чи що, хоча люди навколо теж усі похмурі. Напевно, час зараз такий, що робити?!», «Філ вирішив вибісити всіх і звалити за кордон?», – розмірковують в інеті.  

Тим часом, під час недавнього інтерв'ю програмі «Альона, блін» співак несподівано заступився за Пугачову, котра публічно заявляє, що Кремль веде безглузду війну проти України: «Я прошу одного – дати спокій великій співачці, жінці, мамі, бабусі в прямому розумінні слова, з прекрасними онуками, дітьми. Вона – гордість цієї країни, на піснях якої ми всі виросли. Я прожив з нею 10 щасливих років, знаю цю жінку дуже добре».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: