Відшмагав глядача букетом. Директорка Кіркорова прокоментувала його черговий зашквар

фото з відкритих джерел

Кіркоров вскочив у «квітковий» скандал

Співак Кіркоров засвітився із новим скандалом. Цього разу в мережі обговорюють ролик, на якому артист на своєму концерті в Казахстані, спускаючись у зал, хльосає когось з глядачів букетом по обличчю, потім повертається на сцену, шпурнувши на підлогу троянди.

Директор музиканта Катерина Успенська поспішила виправдати виконавця, що це був не шанувальник музиканта, а співробітник, який, на її думку, вчинив неправильно: не пропустив до співака шанувальників.

«Це був наш чоловік із команди. Він не пропустив шанувальників до сцени. Глядачі хотіли до артиста підійти. Напевно, більше нічого не відбувається, от і всі закрутилися довкола Кіркорова. Благо у нас все відбувається: концерти з аншлагами, гастрольний тур йде», – бадьоро рапортує Успенська.

Тим часом, росіяни прозрівають, хто такий Кіркоров: «Слухайте, ну у діда по-моєму дах з'їхав», «Все життя принижує глядачів, журналістів… Шкода немає дискваліфікації. Я ще в дитинстві здуру на його концерт у Сочі потрапила, і там він шанувальницю штовхнув. А народ наш себе не поважає, як череда йде на це гі#вно», «Напевно, глядач довго сміявся з колготок, от і відхопив», «Дах рве в нього», «За наші ж гроші й по пиці», «Шкода, що глядач не дав здачі цьому Філіпку, видовище було б не незабутнє, відмудихали б його всім першим рядом, усім натовпом, але сидять як бидло!».

Раніше «Главком» писав, що під час свого виступу в ОАЕ Кіркоров засудив антиросійські санкції, оголосивши, що зовсім скоро ті країни, які виступають проти Росії, «пошкодують про це». «Їм буде соромно згадувати про це, а я буду все одно посміхатися і всіх прощу. І ми пробачимо, тому що ми великодушні, ми красиві, ми росіяни», – заявив артист, який публічно підтримує кремлівську політику по відношенню до України.

Нагадаємо, днями раніше Кіркоров на концерті в Ташкенті грубо образив співачку Наргіз Закірову. Різкі слова артиста-рашиста обурили соцмережу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: