Телеведучий Комаров показав, як Херсон святкує деокупацію міста

Телеведучий в натовпі, який святкує деокупацію на центральній площі Херсона
Фото: Інстаграм Комарова

Телеведучий відвідав звільнений від окупантів Херсон

Телеведучий Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм розмістив дві промовисті світлини з Херсону. На одній він з бійцями патрульної поліції зображений на тлі стели біля в'їзду в місто з величезним кавуном в руках, на іншій – в натовпі, який святкує деокупацію на центральній площі Херсона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)

«Атмосфера неймовірна. Позитивна. В очах у людей щастя. Зі святом, прекрасне місто приголомшливих людей! – поділився Комаров. – Кошмар під назвою «росія» для Херсона назавжди в минулому. У сьогоденні – переповнена центральна площа щасливих людей, які впевнено дивляться в щасливе майбутнє разом з Україною. Низький уклін нашим героям - ЗСУ, ТРО, ГУР, Нацгвардії, поліції, СБУ, прикордонникам, ССО і всім-всім захисникам з інших структур і підрозділів. Пишаємося. Блискуче. Вітаю, Херсонщина. Слава Україні».

Раніше «Главком» писав, що телеведучий Дмитро Комаров на своїй сторінці в соцмережі опублікував фоторепортаж, який зняв, відвідавши кілька міст на Харківщині, які були звільнені від російських окупантів. Світлини були зроблені у Балаклії та Куп'янську.

Комаров описав, що йому розповідали про окупантів місцеві: «Вони роздягалися до трусів, кидали форму та ховалися у підвалі. Але так у трусах їх у полон і брали», – розповідають мені мешканці деокупованих територій Харківщини про втечу росіян. Вони зіткнулися з контрнаступом, відобразити яке фізично не могли. Хоча збиралися до Харківської області всерйоз і надовго. Про це говорить багато чого: росіяни запускали окупаційну владу у всіх сферах життя, багато перефарбували в триколор, розвісили борди «росія навіки», завозили в магазини «сосиски ЛНР», «московський майонез», російські напої. Іти не збиралися. А звичайні українці були змушені жити, приймаючи нав'язані правила».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: