Дідок у колготках. Кіркоров вибіг на сцену у прозорій білизні (моторошне відео)

Кіркоров поки не прокоментував свій дивний вихід
фото з відкритих джерел

Рашист Кіркоров знову вскочив у халепу

Бідолаха Кіркоров, який останнім часом регулярно потрапляє у скандали, під час свого концерту в Казахстані знову вскочив у халепу.

Російський артист, який гаряче підтримує кремлівську політику та їздить з пропагандистськими виступами по окупованим українських територіях, з’явився на сцені в Алмати в прозорих колготках.

Дехто з глядачів припустив, що 55-річний музикант забув частину костюма за кулісами: «Моторошний якийсь... Дідок у колготках», «В колготках? Спідницю забув одягнути», «Півень у вбранні клоуна. На нього без сліз уже не глянеш», «Розпалювач війни, і як його пустили в країну». Сам Кіркоров поки не коментував своє дивне вбрання.

Раніше «Главком» писав, що під час свого виступу в ОАЕ Кіркоров засудив антиросійські санкції, оголосивши, що зовсім скоро ті країни, які виступають проти Росії, «пошкодують про це». «Їм буде соромно згадувати про це, а я буду все одно посміхатися і всіх прощу. І ми пробачимо, тому що ми великодушні, ми красиві, ми росіяни», – заявив артист, який публічно підтримує кремлівську політику по відношенню до України.

Нагадаємо, днями раніше Кіркоров на концерті в Ташкенті грубо образив співачку Наргіз Закірову. Різкі слова артиста-рашиста обурили соцмережу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: