Кіркоров виправдався, чому бігав по сцені в прозорій білизні, але вскочив в нову халепу

Кіркоров поспішив виправдатися, що його підставили
фото з відкритих джерел

Виконавець потрапив в черговив скандал: відшмагав глядача букетом на концерті у Казахстані

Рашист Кіркоров, який останнім часом регулярно потрапляє у скандали, на своїй сторінці в соцмережі прокоментував один з останніх інцидентів під час свого концерту в Казахстані, коли з’явився на сцені в Алмати в прозорих лосинах.

Кіркоров поспішив виправдатися, що його фактично підставили. Мовляв, поява на сцені у дивному вигляді – це розіграш його оточення.

«Мене практично розділи на одній з пісень. Саме в цей момент я повинен виходити в зал для глядачів. Ось і випустили мене, грішника, до глядачів, залишивши без шортів рівно перед тим, як мені треба було йти до зали», – написав Філіп Кіркоров у своє виправдання у мікроблозі.

Однак тільки-но Кіркоров пояснив одну халепу, в мережу потрапило відео ще одного інциденту: співак побив букетом одного з глядачів на своєму виступі в тому ж Казахстані. Що спричинило конфлікт – невідомо.

Раніше «Главком» писав, що під час свого виступу в ОАЕ Кіркоров засудив антиросійські санкції, оголосивши, що зовсім скоро ті країни, які виступають проти Росії, «пошкодують про це». «Їм буде соромно згадувати про це, а я буду все одно посміхатися і всіх прощу. І ми пробачимо, тому що ми великодушні, ми красиві, ми росіяни», – заявив артист, який публічно підтримує кремлівську політику по відношенню до України.

Нагадаємо, днями раніше Кіркоров на концерті в Ташкенті грубо образив співачку Наргіз Закірову. Різкі слова артиста-рашиста обурили соцмережу.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: