Путініста Михалкова знатно потролили через скандальну заяву про «Оскар»

Данилко: Михалков – мерзота і він знає, що він мерзота
фото з відкритих джерел

Микита Михалков у 1994 році отримав премію «Оскар» за фільм «Втомлені сонцем»

Російський режисер Микита Михалков, який гаряче підтримує кремлівську політику, заявив що російські картини не можуть бути представлені на «Оскарі» через критерії відбору конкурсу, які «суперечать російським цінностям». На його слова відреагував у своєму телеграм-каналі відомий російський блогер.

«Коли президент підписує закон про захист та збереження моральних цінностей країни, порушується питання про заборону пропаганди ЛГБТ, я думаю, нема чого виставлятися на «Оскар». Він втратив свою художню цінність», – цитує ТАРС слова рашиста Михалкова. Нагадаємо, що Микита Міхалков у 1994 році отримав премію «Оскар» за фільм «Втомлені сонцем».

«Вважаю, що «Оскар» помер, і ми намагаємося зараз створити Євразійську кіноакадемію з євразійською премією – дорогою, потужною премією, яка дуже сильно стимулює», – заявив ура-патріот, додавши, що ця академія розглядатиме картини, що «відповідають моральним принципам країн, що до неї входять».

На його слова відреагував у своєму телеграм-каналі відомий російський блогер та кінокритик BadComedian (Євген Баженов). «Михалков скасував «Оскар» і сказав, що зробить свою премію «Михалоскар» з блекджеком та покажисиськами. Премію обіцяє дорогу (хто б сумнівався) та потужну (а як інакше?)», – написав він, іронічно зазначивши, що головним принципом нової кіноакадемії режисер назвав боротьбу за «свідомість божественного виникнення людини».

Раніше «Главком» писав, що артист Андрій Данилко пройшовся по персоні ура-патріота Микити Михалкова. Музикант упевнений, що у колись відомого своїми цікавими фільмами режисера трапилися незворотні «вікові зміни».

«Він просто збожеволів, і вже давно. І це не жарт. Є таке поняття як вікові зміни. Ви навіть на цей погляд його подивіться, жарти, які він повторює щоразу, як уперше, ця інтонація, – сказав Данилко в інтерв'ю. – Мені дуже подобався мені в дитинстві, він був дуже талановитим. А зараз профнепридатний. Я якось поділився своїми спостереженнями з актором Дмитром Дюжевим, і він був шокований тим, що я сказав те, що він теж думає. Михалков – мерзота і він знає, що він мерзота. Його брат Андрон Кончаловський теж хитрий, але, мабуть, дивлячись на брата, думає: «Мало я тебе бив у дитинстві». Це біда, коли у людини, яка має великий талант, Бог забирає всі здібності».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: