В Узбекистані Кіркоров накинувся на співачку, назвавши її «потворою»

фото з відкритих джерел

Кілька днів тому Кіркоров образив журналістку

Російський естрадний співак Кіркоров, котрий підтримує кремлівську агресивну політику, на своєму концерті в Ташкенті оскандалився грубими коментарями на адресу відомої співачки Наргіз Закірової.

Раніше Наргіз (нині мешкає в Узбекистані, а раніше активно будувала кар'єру в Росіїї, але через війну з Україною виїхала звідти), обурилася, побачивши на одній із вулиць міста банери з афішею концерту Кіркорова. «Понаїхали, бля#ь», – прокоментувала виконавиця анонс виступу співака. До слова, Наргіз активно виступає у своїх соцмережах проти війти в України, через що їй заборонений в'їзд в Росію до 2072 року.

«У неї нічого не вийде, хоч би як вона старалася, стриглася, дреди накладала, – згадав Кіркоров про Наргіз зі сцени. – Нічого в неї не вийде, шкода дівчиська. Хоча, а чого там шкодувати. Вона дивується, чому вона не стала зіркою, а ти пику свою бачила в дзеркалі? Ти себе бачила, потвора? З таким обличчям на сцену виходити, вибачте».

Нагадаємо, кількома днів тому Кіркоров образив журналістку після питання про те, що співак привозить із собою, як пам'ятні сувеніри з поїздок до різних міст. Почувши, що артист колекціонує меню з ресторанів, репортер поцікавилася, чи це означає, що він їх бере без дозволу, на що тей грубо її послав.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: