Донька Костянтина Меладзе розповіла про тяжку хворобу

Лія нині мешкає в Америці
фото з відкритих джерел

Лія Меладзе – одна із конкурсанток популярного телешоу «Голос країни»

Донька продюсера Костянтина Меладзе, 18-річна Лія Меладзе зізналася на своїй сторінці в Інстаграм, що їй складно жити й навчатися у США, оскільки дівчина долає стан тривожно-депресивного розладу.

Костянтин Меладзе до одруження зі співачкой Вірою Брежнєвою майже 20 років прожив в шлюбі з Яною Сум. Жінка народила від музиканта двох дочок та сина. Одна з дочок Лія Меладзе – розповіла про тяжку хворобу. 

«Мені тяжко через те, що в мене вдома війна, мені тяжко, тому що я виходжу з тривожно-депресивного розладу. Мені тяжко, тому що це все напало під час моїх 18 років. Я ніколи не порівнюю свого болю з болем і страхом тих, хто зараз у небезпеці. Я помічаю всі свої привілеї в цьому житті. І я знаю, що ці привілеї я зобов'язана використовувати на користь людям. Саме тому я зараз тут і навчаюся на психотерапевта», – заявила вона.

18-річна дочка Костянтина Меладзе і раніше зізнавалася, що страждає через серйозні проблеми психологічного плану. Крім того, у дівчини стався гормональний збій: «Мені ставили діагнози, призначали пігулки, я лежала в лікарнях... Кілька місяців почувалася ментально неповноцінною. Було багато параноїдальних думок. Наче я померла, а все, що відбувається навколо, – ілюзія».

Дівчина повідомляла, що в неї пропадала пам'ять: «Телефонувала батькам і істерично плакала через те, що ніколи нічого не буде як раніше. Все, що я бачила, було темним, я практично не розрізняла кольори, боялася себе у дзеркалі, мені здавалося, що це інша людина. Сім'я завжди була поруч, навіть коли мене неможливо було виносити. Батьки не спали зі мною ночами, возили лікарнями. Вони мої найкращі друзі. Їм хотілося просто плакати разом зі мною, вони дали мені все, щоб я почувала себе краще. Моє минуле впало, і я навіть боюся повернутися назад, щоб побачити, що від нього залишилося. Від нього кидає у тремтіння. Сьогодення здається порожнім, ніяким. Його немає, воно поверхове і безглузде, хоч начебто катаюся Європою, бачуся з коханими, все є. Майбутнє розмите, хоч і можливостей багато».

Нагадаємо, Лія Меладзе – одна із конкурсанток популярного телешоу «Голос країни», у період її появи на ТБ про дівчину багато писали у пресі. На її сторінці в соцмережі – багато музики. Раніше Лія Меладзе розповідала в інтерв'ю, як непросто пережила розлучення батьків.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: