Меладзе та Брежнєва публічно обмінялися повідомленнями на тлі чуток про розлучення

фото з відкритих джерел

На сторінках Меладзе та Брежнєвої зявилися повідомлення один про одного

Співачку Віру Брежнєву та продюсера Костянтина Меладзе вже котрий місяць «розводять» численні ЗМІ. Самі артисти ніяк не коментували чутки про своє розлучення. Однак зараз на сторінках Меладзе та Брежнєвої з’явилися повідомлення один про одного.

На сторінці Костянтина Меладзе в Інстаграм зявивилося фото Віри в дитинстві. «22.11. Любовь спасет мир», – написав автор, використавши рядки з однойменної пісні Брежнєвої. Співачка публічно не відреагувала на пост Меладзе.

В свою чергу Віра, спілкуючись з підписникамии в Інстаграм, повідомила, як двадцять років тому проходження кастингу в український гурт «ВІА Гра» змінило її життя. Про це артистка написала в сторіс своєї сторінки в Інстаграм. «20 років тому я пройшла кастинг у групу «ВІА Гра», що, звісно, докорінно змінило моє життя»,  – написала співачка.

Артистка також звернулася до Костянтина Меладзе, якого не стала називати своїм чоловіком. У пості Брежнєва відрекомендувала Меладзе як композитора і продюсера, якому вдячна за написані для неї «приголомшливі пісні». Співачка не стала називати Меладзе чоловіком: «І окрема подяка найкращому продюсеру та композитору за приголомшливі пісні, за допомогою яких я можу з вами спілкуватися. Скільки всього ми зробили за 20 років…»

Раніше «Главком» писав, що колишня дружина Меладзе прокоментувала чутки про його розлучення з Брежнєвою.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: