Солістка Vivienne Mort шокувала звісткою, що близька їй людина загинула при використанні генератора

фото з відкритих джерел

Виконавиця опублікувала п’ять правил безпечного використання непростого приладу

В Україні фіксують випадки отруєння чадним газом, який виділяється від роботи генераторів. Солістка гурту Vivienne Mort Даніела Заюшкіна на своїй сторанці в соцмережі зізналася, що близька їй людина загинула через порушення техніки безпеки під час використання пристрою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vivienne Mort (@viviennemort)

«За останні дні я дізналася про чимало випадків отруєння чадним газом під час використання генератора вдома. В одному селі дві сім'ї заснули й не прокинулися, тому що не знали або не дотримувалися правил безпеки при використанні генератора, – написала артистка. – Також із цієї причини загинула близька мені людина».

Виконавиця також опублікувала п’ять правил безпечного використання непростого приладу.

«Перше і головне: генератор має знаходитися на відкритому повітрі. Випари генератора – це отруйний для людей чадний газ, надихавшись якого, можна непомітно і швидко померти, не зрозумівши, що сталося, – пише Даніела. – Генератор має знаходитися мінімум за 6 метрів від вікон. Тобто! Не можна використовувати його на балконі, тільки якщо ваш балкон не виступає на шість метрів від оселі. Генератор не має стояти у вас під вікном і на балконі. Заправляти генератор потрібно виключно на відкритому повітрі. Бензин або дизель потрібно зберігати подалі від генератора – це може викликати пожежу. Сам генератор під час роботи не повинен торкатися стін, інших речей – це може викликати пожежу».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: