Дженніфер Лопес та Бен Аффлек на межі розлучення

фото з відкритих джерел

Причиною розладу є розбіжності між їхніми матерями

Знаменита співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка чотири місяці тому вийшла заміж за актора Бена Аффлека, може розлучитися з ним. Причиною цього є розбіжності між їхніми матерями. Про це повідомляє IBTimes.

«Їх тримають на відстані один від одного, тому що Бен та Джей Ло знають, що якщо їх посадити за один обідній стіл, то розпочнеться Третя світова війна», – повідомляє інсайдер видання. За словами джерела, родина актора не може порозумітися з артисткою, адже мама Аффлека, Кріс Енн Болд, на стороні колишньої дружини Дженніфер Гарнер, до якої завжди

«Джей Ло і Бен зараз вирішують безліч проблем. Серед друзів є серйозне занепокоєння, що вони можуть не впоратися у довгостроковій перспективі», – повідомляє видання, посилаючись на свого інформатора. Тому вона не поспішає приймати Джей Ло в сім'ю.

Тим часом, на днях Дженніфер Лопес видала всі фото та відео зі своїх сторінок у соцмережі. Згодом стало відомо, чому вона так вчинила.

Раніше «Главком» писав, що Лопес чесно зізналася, хто завадив їй раніше вийти заміж за Аффлека. Лопес розповіла, що її перший роман із Беном на початку нульових став для неї справжнім уроком – тоді вона була ще надто молода і наївна і не уявляла, наскільки жорстокою може бути преса. «Ми були такі молоді і так закохані в той час, все було дуже безтурботно: без дітей, без уподобань. І ми просто жили своїм життям, були щасливі і жили моментом. Не було відчуття, що нам потрібно ховатися від когось. Ми були відкриті, і виявилося, що це може поранити. Було багато всього, люди не хотіли, щоб ми були разом, люди думали, що я не та людина, яка йому підходить», – зізналася Дженніфер.

Тоді Лопес справді нерідко зазнавала расистських глузувань: її жорстоко пародували у мультсеріалі «Південний парк», а комік Конан О'Брайєн якось сказав своїй аудиторії, що прибиральниця з телестудії зіграє Лопес у скетчі.

Читайте також:

 

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: