Брудна історія. Приходько каже, що Меладзе робив з нею гірші речі, ніж з Лорак та Поляковою

Анастасія Приходько не любить згадувати про період роботи з Костянтином Меладзе
фото з відкритих джерел

Виконавиця каже, що після співпраці з Меладзе їй довелося звертатися до психологів

Співачка Настя Приходько не раз публічно розповідала, що після співпраці з композитором та продюсером Костянтином Меладзе у неї почалися панічні атаки та страх людей. Нині виконавиця каже, що після роботи з Меладзе їй довелося звертатися до психологів.

В інтерв'ю Rostyslove Production Настя зізналася, що розповість про свої непрості стосунки з продюсером у похилому віці, а зараз вкотре підкреслила, що історія дуже брудна. «Через багато років люди зрозуміють наскільки важко та боляче мені було», – зазначила Приходько.

Виконавиця каже, що після співпраці з Меладзе їй довелося звертатися до психологів: «Я дуже багато працювала з психологами, але через ту історію, яка відбулася, у мене почалися панічні атаки, страх людей. Мені здається, якщо я розповім цю історію, то люди почнуть мене жаліти і бачити в мені людину, яка чи жаліється, чи вона слабка. Може потім, коли я розповім, люди скажуть, чому ти не розповіла раніше, бо нас таких багато».

«Я буду її розповідати, коли буду в похилому віці, бо та історія… Я не боюсь її розповідати, вона просто дуже брудна. Буде бруднішою за історію Олі Полякової та Ані Лорак. Це така в мене психологічна травма, напевно, на все життя залишається і вона мені дуже болить», – зізналася співачка.

Нагадаємо, що Ані Лорак в одному з телешоу розповіла, що свого часу продюсер пропонував їй допомогти з кар'єрою та натомість просив від Ані певну плату. Пропозиція лежала в особистій площині. Згодом Оля Полякова записала відеозвернення, де повідомила, що вірить Ані, адже і сама отримувала пікантну пропозицію від Меладзе.

Після припинення співпраці з Меладзе Анастасія зустрічалася з ним лише одного разу. Тоді вона якраз намагалася пробитися на «Євробачення» від України, а Костянтин був серед членів журі. «Я одразу зрозуміла, що мені нічого не світить. Тоді Меладзе мав поїхати з обраним артистом на конкурс. А наше спільне «Євробачення» було справжнім пеклом, тож ні я, ні він не хотіли повторення», – зізналася артистка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: