Джамала пригадала часи своєї вагітності

На початку повномасштабної війни Джамала разом з дітьми виїхала з України
фото з відкритих джерел

Артистка привітала свого сина, Селіма-Гірая, з третім днем народження

Українська кримськотатарська співачка Джамала, яка відома у всьому світі, про своє особисте життя розповідає неохоче. Джамала заміжня і виховує двох синів. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася чорно-білим фото, на якому постала зі своєю сім'єю і з вагітним животиком.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

«Наше плем'я стало більше в цей день», – підписала співачка фотографію, якій передували особисті кадри підготовки до пологів.

Джамала пригадала часи своєї вагітності фото 1

Таким чином Джамала привітала свого сина, Селіма-Гірая, з третім днем народження. Співачка також показала фото з пологового будинку, виписки, і першої зустрічі старшого сина Еміра-Рахмана з молодшим братиком.

Додамо, що в 2017 році Джамала вийшла заміж за Сеїт-Бекіра Сулейманова, від якого народила двох синів. На початку повномасштабної війни вона разом з дітьми покинула Україну.

Нагадаємо, що співачка Джамала, яка кілька днів тому виступила на сцені Євробачення у фіналі конкурсу, на своїй сторінці в соцмережі розповіла, як їй вдалося приховувати від організаторів трансляції свій задум: вигукнути зі сцени під час свого виступу «Слава Україні! Героям Слава!».

Читайте також: Джамала показала залаштунки Євробачення перед фіналом конкурсу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: