Василіса Фролова поділилась рідкісним сімейним фото

Сім'я Фролової живе в ОАЕ у Дубаї
фото з відкритих джерел

Випадковість стала доленосною для Василіси

Українська телеведуча Василіса Фролова показала рідкісні світлини зі своїм чоловіком, продюсером Дмитром Котеленцем. На сторінці в Instagram телеведуча розмістила кадр, де разом з коханим та їхнім сином позує на тлі хмарочосів у Дубаї. Під постом Фролова пригадала, як швидко розгортався їхній роман з Дмитром.

«Лише один випадковий лайк змінив нафіг усе життя. Дякую випадковостям. Три роки суцільного лайку. Якби б ще не клята війна…» – підписала кадр ведуча.

Василіса Фролова поділилась рідкісним сімейним фото фото 1

Василіса розповідала, що вони з Дмитром до початку стосунків знали одне одного давно. Проте роман розпочався після нетривалої переписки в мережі. Ведуча якраз закінчувала ремонтні роботи у квартирі та запропонувала Котеленцю допомогти їй перевезти речі. Між Дмитром та Василісою розгорілася пристрасть.

Фролова в одному з інтерв'ю уточнила: «Виявилося, що ця квартира стала для мене щасливою. Тому що мені треба було заземлитися і треба було там вперше переночувати, щоб завагітніти».

Зараз Фролова разом з чоловіком та сином перебувають в ОАЕ у Дубаї. Її коханий протягом останніх шести років працює для компанії «Warner Brothers» за кордоном, куди з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну забрав дружину і хлопчика.

Додамо, що Василіса Фролова любить ділитися сімейними фотографіями.

Читайте також: Телеведуча Фролова в важкому емоційному стані: Не можу знайти роботу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: