Розкішна Джей Ло вигуляла вінтажний образ

Дженніфер Лопес одяглася просто, але стильно
фото з відкритих джерел

Співачку підловили під час відвідування меблевих магазинів

53-річна американська співачка Дженніфер Лопес сходила на побачення з Беном Аффлеком в ретро-стилі. Про це пише Daily Mail.

Дженніфер створила вінтажний образ, обравши білий укорочений топ та коричневі вельветові штани у стилі 70-х років. Артистка не забула про чорний пояс із круглою пряжкою та високі білі туфлі на платформі.

Лопес також доповнила образ золотими каблучками, сережками-кільцями, коричневою сумкою та сонцезахисними окулярами-авіаторами. Волосся зіркова жінка залишила розпущеним.

Розкішна Джей Ло вигуляла вінтажний образ фото 1

Бен Аффлек обрав повсякденний образ, одягнувши картатий піджак поверх синьої сорочки на ґудзиках, чорні джинси та низькі кросівки. Зірка «Бетмена» був з чашкою кави в руках, коли його побачили під час виходу з офісу.

Заодно Дженніфер Лопес відвідала кілька меблевих магазинів у Західному Голлівуді.

Додамо, що знамените голлівудське подружжя Дженніфер Лопес та Бен Аффлек посварилася на червоній доріжці на прем'єрі фільму «Мати», де знімалася акторка. Після того Бен Аффлек спробував владнати інцидент і навіть поцілував дружину на камери, однак у щирість їхнього поцілунку вже не повірили.

Читайте також: Меланія Трамп знову хоче стати першою леді Америки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: